Fitxa tècnica

Espai escènic: Mínim 2 x 2 metres

So:
 PA adequada al recinte, micròfon inalàmbric de diadema i connector mini-jack.

Llum: General, adequada a l’escenari

Durada aprox.:
 60 minuts

L’espectacle es pot adaptar a espais exteriors sempre que les condicions tècniques i la predisposició del públic siguin adeqüades. No és apte per espais on la gent transiti o es facin altres activitats paral·leles.

Monologuista, humorista, actor… (Aplaudiments tímids)… dos fills, nen i nena, la parelleta… (Aplaudiments amb desgana)… I una tieta… (Algú no aplaudeix)… Tots tenim una tieta… (Aplaudiments horitzontals)… i un veí que no ens parla però parla amb el seu gos… (aplaudiments descompensats)… Algú s’abraça a un lleó… (Tothom dret aplaudint)… i un viatge…  llenties amb cansalada… una foto fent morritos… l’aniversari d’una nena de 4 anys… molts likes… i felicitat… felicitats!… (Aplaudiments eufòrics).

A “Societat Limitada” Xevi Font segueix “fent humor de coses molt serioses” en la línia irònica i sarcàstica del seu primer espectacle “Fota-li H”. Ara, en aquest nou monòleg humorístic de creació pròpia, desbrossa actituds, manies i comportaments de la societat actual en el que tots podem identificar-hi algun conegut o potser, perquè no, a nosaltres mateixos.