“Fota-li H” és un monòleg teatral en català i de creació propia, on trec ferro a temes aparentment vitals per a la nostra societat  i faig una crítica àcida d’alguns aspectes del món actual. Realment és molt més important llegir que mirar la satánica tele? És tan necessari saber parlar anglès? Què passa si a mi no em van donar el pit de petit? Perquè la gent posa tanta transcendencia a determinades coses? Voleu dir que les coses no son més fàcils? Pretenem ensenyar sempre que som millors del que realment som, o almenys això creiem.

Relaxem-nos una mica i gaudim de les petites coses perquè al capdavall, com va dir un savi, d’aquesta vida no en sortirem pas vius.

Amb un humor sarcàstic i intel·ligent, abordem aquests temes i molts d’altres en un espectacle que no us deixarà indiferents.

Fitxa tècnica

Espai escènic: Mínim 2 x 2 metres

So:
PA adequada al recinte, micròfon inalàmbric de diadema i connector mini-jack.

Llum: General, adequada a l’escenari

Durada aprox.:
60 minuts

L’espectacle es pot adaptar a espais exteriors sempre que les condicions tècniques i la predisposició del públic siguin adeqüades. No és apte per espais on la gent transiti o es facin altres activitats paral·leles.