L’escenari està preparat. Heu buscat un lloc especial, ple d’encant, que us identifica. Us heu deixat assessorar per la decoració i l’atrezzo i sense cap mena de dubte el vostre vestuari acompanyarà l’ocasió. Heu triat un menú exquisit i heu fet la llista dels que no poden faltar en un dia tan especial. Sona la música i només falta que comenci la funció…

Parlem de com voleu que sigui la vostra boda. Si, la vostra. Una cerimònia única i exclusiva. Expliqueu-nos qui sou, com sou, què us agrada… recordeu llocs i moments passats amb tota la gent que ha format part de la vostra vida. És un bon dia per recordar tot el que heu viscut i com heu arribat aquí per celebrar i compartir amb familiars i amics un dels dies més importants de la vostra vida.

Qui sóc

Xevi Font, actor, director i formador teatral. Entre moltes de les coses que faig relacionades amb el món del teatre, l’espectacle i la pedagogia teatral, l’any 2005 em va sortir la oportunitat d’oficiar cerimònies civils.

Des del principi em vaig adonar que m’encaixava perfectament amb moltes de les feines que ja feia i que segueixo fent: em tocava conèixer una història cada vegada, posar-la sobre un paper per, finalment, sortir en un escenari i dirigir un espectacle on tenia molt clar que els protagonistes havíeu de ser vosaltres, els nuvis.

Ara ja porto més de cent cinquanta cerimònies. Més de cent cinquanta històries d’amor, de casualitats, de destins… de dies molt i molt especials.