xevi font

Tot i estar graduat com a dissenyador grafic per l’Escola d’Art de Vic (EAV), he estat vinculat sempre al món del teatre a través  de Ventall Teatre, companyia amateur Vigatana, i del teatre de la comarca d’Osona, participant en diversos projectes teatrals per diferents companyies i empreses, i en projectes professionals propis. He realitzat diversos cursos d’interpretació, entre els quals un Curs en Pedagogia Teatral a l'Institut del teatre de Vic.
Com a monologuista profesional, he guanyat diversos premis com el Concurs de Monòlegs organitzat per Caixa de Manlleu (Unnim, BBVA), en tres ocasions, o el 1r Concurs internacional de monòlegs en Català a d'Andorra (2014).

Sóc a més, un dels co-fundadors de  l’Ou Cost, Companyia de Teatre de gest amb la que hem estrenat recentment l'espectacle Limbo, sota la direcció de Joan Segalés.

Des de fa més de 25 anys em dedico professionalment a donar classes de teatre a diverses escoles, instituts i biblioteques de la comarca d'Osona treballant el teatre com a eina pedagògica.